Rakastan listoja, olen tehnyt koko elämäni listoja. Nyt jostain syystä jäänyt vähän vähemmälle, johtuen varmaan että olen aika tyytyväinen elämäntilanteeseni. Eilen kun  käytiin miehen kanssa hoitamassa vakuutukset kuntoon niin tuli mieleen ;olisi aika paljon juttuja hoidettava ennen lentokoneeseen nousua. Jotenkin kun elää aika järjestelmällisen ihmisen kanssa, on ollut helppo jättää sille kaikki. Mutta ajattelin tähän koota mitä MINUN pitää tehdä. Mies saa hoitaa kaiken lopun.

#Pakata talvi ja oikeastaan kaikki vaatteet, kun mukaan ei mahdu kuin kymmenet bikinit ja parit pikkuhousut
#Pakata kirjat
#Hankkia rokotukset
#Hoitaa paperi asiat laskut ja muut
#Jäerjestää yhteiset läksiäiset
#Järjestää työkavereille läksiäiset
#Nähdä kaikki rakkaat ihmiset kunnolla ja ajan kanssa
#Suunnitella isän matka
#Tehdä paljon töitä
#Tilata lisää piilolinssejä

Tässä vasta kai alkua, joka päivä tulee mieleen lisää. Ja joka päivä päivät vähenee. Kummallista ajatella että kohta mulla ei ole kuin aikaa,  nyt tuntuu kilpailevan vuorokauden kanssa. Ja kumminkin sekin aika kuluu, vielä nopeammin kuin täällä.
Eilen espanjantunnin jälkeen kävin kirjastossa ja onnistuin löytämään Zadie Smithin uuden Kauneudesta kirjan, luulin et pitäis varata se tai jotain. Siinä kyllä laina-aika vain viikko. Pitää lukea ahkerasti junassa. Kuullut niin paljon kehuja siitä että ei se voi olla kuin hyvä.
Nyt tiskaamaan banaanikärpäset pois. Ja sitten töihin matkakassaa kartuttamaan.
Taustalla soi Solo adultosin Lost weekend albumi, loistava löytö.