Perjantai. Ravintolatyöläisellä perjantai ei tunnu samalta kuin muilla. Varsinkin kun on edessä 15-03 (t)yövuoro. Nyt koko hyödyllisen aamun olen käyttänyt siihen että yritän ymmärtää blogin muokkaamisesta jotain.
Yöllä paahdan taksilla äidin luo aurinkolahdelle, huomisaamu kuluu juoruillessa ja meri- ilmastosta nauttiessa. Äiti on loistava tyyppi, akka on lähemmäs 6o mutta jaksaa rokata ja olla ihana. Sitä tulee taas suuri ikävä kun lähtee kaukomaille.
Eilen heräteostoksena Robbie W:n uusi levy, jossa mukan DVD. Nyt ajattelin laittaa cd:n  iPodiin, ja kuunnella loveli loveli robbie. Rudebox biisi ihmetytti, mutta siitä Lovelight biisistä tykkäsin. Ja odotan kauhulla mitä se on saaanut aikaan Manu chaon biisistä, siinä on kyllä voitu mennä pieleen.

Huomenna taas yövuoro. Mutta sunnuntaina pitkästä aikaa vapaa. Päivän kulutan ruinaamalla haleja ja illalla lähdetään kollegoiden kanssa tutkimaan Mt.everestin ruokatarjontaa ja sitten toivottavasti tanssimaan. Ja yöksi isän ja pikkuveljen luo, ei tarvi miettii junaaikatauluja. Eli oikeastaan kiva viikonloppu, vaikka töissä suurimman osan.
Ja muutenkin lauantai-yönä alkaa kolmen päivän vapaa mikä on todella harvinaista herkkua. Nyt pitää alkaa pakkaamaan kaikki naistenlehdet äidille  ja muutenkin saada päähän joku roti. Ai joo se ROBBIE!!!!