Taalla sita touhutaan ja ollaan. Lukenut pari loistavaa kirjaa, Bukowskin Likaisen vanhan miehen jutut ja nyt luen Henning Mankelin yhta kirjaa 1874 luvun afrikasta ja ruotsista, mielenkiintoinen opus siita miten erilailla on joskus eletty.
Pakkasin kaikki luetut kirjat reppuun ja meinasin vieda ne yhteen Koh phanganin divareista mutta onkin sunnuntai ja sellaset paikat kiinni. Lomalla paivat menettavat merkityksensa.
Torstai aamulla synty veljen tytto, 3600g ja 49cm. Harmitti ihan alyttomasti ettei paase nakee sita kun vasta huhtikuussa. Sit se on jo iso tytto. Pari maljaa nostettiin, painoin mieleen sen hetken kun luin tekstarin, etta voin myohemmin kertoa sille missa ja mita tein kun se synty.
Toissa iltanenkin meni alkoholin kanssa pelleillessa. Half moon partyt ja pari bucket amparia viinaa ja red bullia. Kuuden aikaan taiteilin bungaan, yritin istua sangylle ja tipahdin paa edella sangyn ja yopoydan valiin. Ala selkaa jomottaa ja vielakin naurattaa. Eilinen meni koko paivan nukkuessa ja toipuessa ja pari kertaa taisin mainita etten ikina enaa juo alkoholia. Tanaan kylla taitaa olut maistua.
Viela viikon paivat jaljella tassa paratiisissa ja sit pitais suunnata Laosiin . Ja maaliskussa ihana pikku-veli ryntii bangkokkiin. Ikavahan taalla on perhetta, varsinkin kun sukuun tuli uutta verta.
Taalta kuitti, nyt lahden ihailemaan  kuinka hieno auringonlasku tanaan.