On niin outo olo. Viime viikolla olin kaksi (!) päivää töissä, tällä viikolla 1 (!!) päivää. Kumminkaan en saa tehtyä niin mitään. Tavannu kyllä ystäviä. Ryypänny ja rellestäny. Maalannu seiniä. Mutta muuttolaatikot on kasassa tossa vieressä. Ne ei purkaannu. Tänäänkin heräsin jo yhdeksältä. Mutta maanantain hömppäsarjat vei voiton. Voiko mikään voittaa uutta sohvaa ja raitoja rakkaudessa. Katellu ikkunasta ulos ja ootellu alkasiko siellä sataa vaikka aurinkohan siellä paistaa. Miettiny siistinkö bikinirajan vai söiskö suklaata. Soittaisko toiselle ja kysyis rakastaako se mua vielä tänäänkin.
Kaverin kanssa meinattiin ryhtyä yksityisyrittäjiksi syksyllä. Niitäkin helvatun paperi (siis netti) hommia pitäis tehdä. Pitäis laittaa meiliä ja ettiä toimitiloja. Miks mun kumminkin teksi mieli lähtee shoppaa indiskasta kaappeja. Tekis mieli mennä terassille juomaan jäälatte ja katella kun ihmiset on iloisia.
 Juhannus. Yks viikonloppu muitten seassa. Se tietenkin että mulla on vapaata. Ja miehellä. Ja ehkä paistaa aurinko ja saan kaverin kaksosilta suukon ja hymyn kun niitä nurmikolla pyöritän. Olispa jo oikee loma. Roskilde ja kylmä kalja.