Kaksi viikkoa hurahti sen siliän tien. Roskildessa oli mutaista. Mutta killers ja carlsberg kuivasi minkä kerkesi. Ja lämmitti olla miehen kanssa taas uudessa tilanteessa. Eli haisevassa teltassa. Aamulla heti herätessä oli avattava siideri ja illalla vikaksi juotava viiniä ettei niin haistelis teltan alla olevaa liejua.

Sitten lennettiin takas suomen suveen.
 Kävin moikkaamassa ihania ystäviä Lahdessa. Mansikka-haloumisalaatti oli parasta ikinä. Siihen vielä kolme litraa sangriaa ja ihanaa naurua ystävien kanssa. LUXUSTA.

Viime viikonloppuna sitten testattiin Ilosaarirock. Pmmp veti pisteet kotiin. Tundramatiks oli joo kanssa. Aurinkokin välillä paistoi. Ja Joensuun uimahallin aallot oli melkein kun meressä jossain kaukana.

Alkoholin käyttäminen tällä lomalla totaalisesti revennyt käsistä, mutta nyt menossa jo toinen(!!) selväpäivä.

Maanantaina kävin vielä vanhaan malliin cantinalaisten kanssa, viinipullo päähän ja sitten jo höpisin ihan muita juttuja mitä olis pitänyt. Mutta väliäkö tolla kun loppu illaks seurassa istui jo E töistä, siinä vasta ymmärtäjä.

Nyt alkaa loman loppu häämöttää. Pikku-veli kyllä hommas huomiseks ihanat pojat koolle. Eli kerran vielä ja sitten lasku.

Todellakin, lauantaina aletaan töihin. Eilen tuli ostettua liput jenkkeihin. Ja sinne tunnetusti tarvii rahaa. Syksyllä pitäs vielä sveitsissäkin koukkasta.
Mutta nyt viimeinen täysin vapaa. Voisi vaikka siivota.